JANGO bvba
JANGO bvba - Johan Goethals
Home
Jango
Onze Producten
Wat bieden wij?
Wat zoekt u?
Ons Contacteren
FR - EN - GE

JANGO bvba
Krommedijk 43, 5.4
B-8301 Knokke-Heist - Belgium
Tel +32 50 51 20 31
Mobile +32 475 60 06 35
Fax +32 50 51 90 38
e-mail: johan.goethals@jango.be
Coke, Coal & Carbon Products - Technical Consult
Rechtstreekse levering van de producent
Jango probeert zoveel mogelijk producten te leveren rechtstreeks van de producent. Regelmatige bezoeken en controles ter plaatse verzekeren de correctheid van de productspecificaties. Indien mogelijk wordt geleverd van producent naar klant zonder tussenstock. Indien een behandeling nodig is (bv afzeven) wordt deze minutieus opgevolgd. Vervoer wordt georganiseerd door Jango zelf tenzij de klant het anders wenst. In ieder geval wordt het transport naar de eventuele tussenstock geregeld en gecontroleerd door Jango.

Persoonlijk advies gestoeld op ervaring
Jango streeft ernaar goede persoonlijke contacten te hebben met producent en klant. Jarenlange ervaring als producent en de daardoor opgebouwde technische kennis helpen Jango in het adviseren van de klant.

Langetermijnrelaties
Doel van Jango is het opbouwen van een relatie op lange termijn. Daartoe betracht Jango de exacte producten aan te kopen en te leveren die voldoen aan de specificaties van de klant, geleverd just in time, tot in de puntjes opgevolgd, met garanties van levering, aan een marktconforme prijs.
© Website by Creations.be